top of page

Вино изненадување

Со оваа претплата ќе добивате секој петок различно вино пред вашите врати.

  • 1 minutes
  • Sofia

Service Description

Предноста кога ќе се претплатите е што не само што се задржува истата понуда со добивање на шесто вино гратис, ама и девето вино гратис! (и понатаму реплициран истиот модел што во рок од 6 месеци веќе имате 5 вина гратис)


Contact Details

  • Sofia, Bulgaria

    david@kiimo.me

bottom of page